Köpa kött

Aktuella leveranstillfällen av köttlådor noteras här, på vår facebook-sida och skickas ut via sms till kunder som anmält intresse. Beställning görs antingen via sms eller via mail.


Fyll gärna i kontaktformuläret så får du ett sms vid nästa leveranstillfälle. Då får du också information om hur beställning, betalning och leverans sker.

Kontaktformulär

Vi hanterar dina personuppgifter enligt vår Integritetspolicy. I linje med det arbetet uppmanar vi att man inte noterar känsliga personuppgifter i formuläret nedan.

 
 
 
 
 

Vårt kött

Vårt kött säljer vi främst i köttlådor. Slakt sker några gånger om året med tidpunkter valda utifrån djur, natur och smak. Sin låda får man till sig genom att möta oss på förbestämda utlämningsställen aktuell leveransdag eller hämta på gården, efter överrenskommelse.


Idag besöker vi följande städer:


Högsby

Hultsfred

Karlshamn

Norrköping

Oskarshamn

Stockholm

Växjö


Vi tittar hela tiden på nya städer och tar gärna emot önskemål om nya.


Mer information om lådorna och lådalternativ finns under Lådor, detaljer och priser.


Mellan slakttillfällena erbjuds fryst kött utifrån tillgång.

Kontakta oss med Era önskemål. Betalningsuppgifter:

Bankgiro: 597- 2385

Swish: 123 303 58 21

På Lilla Bölö Gård produceras naturbeteskött och design i en helhet. Vi försöker ha huvudet uppe ur sanden, vill tro på vad vi gör och vara ärliga i våra val. Vi har som mål att ha en produktion som är sann. Sann mot djuren genom ett så naturligt liv som möjligt och fullt tillvaratagande av det de ger oss. Sann mot naturen för ett varaktigt perspektiv och effekter vi känner till. Sann mot er konsumenter då det ni ser är det som är. Vårt mål är varsam produktion för sann, äkta mat och naturlig design.

Henning & Malvina Feltlind, Lilla Bölö Gård, 570 84 Mörlunda  E-post: hej@lillabolo.se  Telefon: 070-321 57 96, 070-605 27 56

© Lilla Bölö Gård 2017 ● Hemsida, illustrationer och logotype av www.emmajansson.se