Ankor & Höns

Ankor & Höns

Våra höns är av olika raser. De bruna klassiska värphönsen har vi flest av men vi har även några av äldre hönsraser som tillsammans med de andra och myskänderna bor i vårt lilla röda hönshus. Vid bra väder spatserar våra höns och ankor omkring på gårdsplanen. De är ett självklart inslag i vår gårdsbild och ovärderliga med det guld de ger oss till frukostbordet, lunchen och som världens bästa snabbmat.

På Lilla Bölö Gård produceras naturbeteskött och design i en helhet. Vi försöker ha huvudet uppe ur sanden, vill tro på vad vi gör och vara ärliga i våra val. Vi har som mål att ha en produktion som är sann. Sann mot djuren genom ett så naturligt liv som möjligt och fullt tillvaratagande av det de ger oss. Sann mot naturen för ett varaktigt perspektiv och effekter vi känner till. Sann mot er konsumenter då det ni ser är det som är. Vårt mål är varsam produktion för sann, äkta mat och naturlig design.

Henning & Malvina Feltlind, Lilla Bölö Gård, 570 84 Mörlunda  E-post: hej@lillabolo.se  Telefon: 070-321 57 96, 070-605 27 56

© Lilla Bölö Gård 2017 ● Hemsida, illustrationer och logotype av www.emmajansson.se