Projekt

Solceller


Våren 2019 kopplades vår solcellsanläggning in. På stallets södra sida bidrar den nu till vår ambition att bättra vårt avryck på vår jord. 


Nytt Stall


Vi bygger nytt stall med plats för ca 80 djur. Den gamla lagården är gammal, har slitits av lösdriften vi haft och är för liten för det antal djur vi önskar ha. 


Den nya byggnaden blir bättre för djuren och arbetsmiljön. Vi kommer att kunna öka antalet så att vi kan öppna upp så mycket som möjligt av markerna på gården och skapa så mycket naturbeten, biologisk mångfald och kolsänkor vi kan. 


I detta arbetet har vi fått stöd beviljat från Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling. 

På Lilla Bölö Gård produceras naturbeteskött och design i en helhet. Vi försöker ha huvudet uppe ur sanden, vill tro på vad vi gör och vara ärliga i våra val. Vi har som mål att ha en produktion som är sann. Sann mot djuren genom ett så naturligt liv som möjligt och fullt tillvaratagande av det de ger oss. Sann mot naturen för ett varaktigt perspektiv och effekter vi känner till. Sann mot er konsumenter då det ni ser är det som är. Vårt mål är varsam produktion för sann, äkta mat och naturlig design.

Henning & Malvina Feltlind, Lilla Bölö Gård, 570 84 Mörlunda  E-post: hej@lillabolo.se  Telefon: 070-321 57 96, 070-605 27 56

© Lilla Bölö Gård 2017 ● Hemsida, illustrationer och logotype av www.emmajansson.se