Tips

Tips

Vi får ofta frågan om vi har tips på bra recept m m för de olika detaljerna vi säljer i våra lådor. Självklart skulle vi vilja kunna erbjuda detta och helst kunna presentera våra egna favoritrecept så att ni kan dela dessa med oss. Vi har dock ett par utmaningar. Ett, vi är inte kockar. Två, han som sköter den främsta matlagningen som innehåller kött är fantastisk på det. Men kan inte på något sätt återberätta eller förmedla vad det är han gör. 


Så, med de förutsättningarna så har vi valt att tipsa er om de bästa länkarna och recept som vi hittat i böcker eller på nätet. Det vore super om ni också tipsade tillbaka så kan vi skapa en bank av goda recepttips. Arbetet är i sin linda och parallellt jobbar jag på att få ner de absoluta favoriterna vi gör här hemma. 


Generella tips rörande grundfakta i matlagning med kött listas under Matlagning med kött. Ytterligare information och matnyttig kunskap finns på Scans sida Köttguiden


Recepttips (kommer inom kort)


På Lilla Bölö Gård produceras naturbeteskött och design i en helhet. Vi försöker ha huvudet uppe ur sanden, vill tro på vad vi gör och vara ärliga i våra val. Vi har som mål att ha en produktion som är sann. Sann mot djuren genom ett så naturligt liv som möjligt och fullt tillvaratagande av det de ger oss. Sann mot naturen för ett varaktigt perspektiv och effekter vi känner till. Sann mot er konsumenter då det ni ser är det som är. Vårt mål är varsam produktion för sann, äkta mat och naturlig design.

Henning & Malvina Feltlind, Lilla Bölö Gård, 570 84 Mörlunda  E-post: hej@lillabolo.se  Telefon: 070-321 57 96, 070-605 27 56

© Lilla Bölö Gård 2017 ● Hemsida, illustrationer och logotype av www.emmajansson.se